суботу, 2 вересня 2017 р.

«Україна – ЄС: новий виклик, нові перетворення, нові можливості»

Перший урок навчального року – урок інтеграції - в 10 класі СШ № 64 провела бібліотекар Цимбал Ірина Леонідівна, яка розповіла учням про Європейський Союз, європейську асоціацію країн: структуру, прапор, прослухали гімн союзу, мету об’єднання; про історію прагнення України до повноцінного членства у ЄС; про її співробітництво з країнами союзу в різних галузях: права, політики, економіки, енергетики, охорони довкілля та інш.
ЄС – це відповідь вимогам сьогодення. Сучасний світ складається з розмаїття культур, міжнаціональних інтересів, співдружності народів у багатоетнічному суспільстві. Тому важливо у сучасному світі міжкультурний діалог, рівноправним учасником якого є Україна, яка достойна зайняти гідне місце в співдружності європейських країн. 

Угода про Асоціацію України та Євросоюзу засвідчила наміри нашої країни формувати та розвивати європейські цінності – мир і свободу, толерантність і повагу людської гідності, рівність та демократію. Окрема увага в доповіді була приділена появі широких можливостей освіти молоді за кордоном. Учні уважно слухали і були активними учасниками бесіди.



Немає коментарів:

Дописати коментар