пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Нові надходження літератури

Літо! Пора відпочинку. Пора дати тілу трішечки сонечка – засмаги. А в нас пора нових надходжень літератури, яку рекомендуємо Вам почитати саме в цей час. Кинемося в кохання, як у вир разом з Норою Робертс «Вкус счастья». Також здивує знайома на перший погляд історія від Элизабет Блэквелл «Замуж за принца». Поціновувачі фентезі теж віднайдуть свою книгу серед новинок.
 

 Особливе місце займуть книги сучасних українських авторів. «Клуб сімейного дозвілля» пропонує: новий історичний роман Ганни Ткаченко «Спалені мрії»; новинку від неодноразового фіналіста Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» Світлани Талан «Купеля»; зворушливу історію життя сільської красуні від Дарини Гнатко «Проклята краса»; фатальне кохання в романі Алли Рогашко «Крізь безодню до світла». Також є новинки від Міли Іванцової, як упорядника нового проекту «П’ять зірок» це: «Калейдоскоп життя» та «Пазли нашого буття», де у запропонованих оповіданнях є радість і сум, іронія і жарт, є кохання і не прості життєві ситуації, проза життя і високі переживання. 



А ще можуть порадіти діти, завітавши до нас, познайомитися з пригодами справжньої принцеси (А. Егорушкина), веселої і доброї дівчинки Лоли (И. Абеди), Пеггі Сю та її друзів (С. Брюссоло), красуні Злати (Т. Крюкова), та вікінга із десятого століття (Д. Стронг).


  

Немає коментарів:

Дописати коментар