неділю, 15 квітня 2018 р.



Коли за вікном панує весна, коли пробуджується вся природа і наповнюється наша душа радістю, так хочеться чогось для більш повного, цікавого і щасливого життя. Завітайте до бібліотеки, щоб познайомитися з рекомендованим підбором літератури, який заспокоює і гармонізує. Саме з книгою, ви зможете набратися сил, побувши з нею наодинці. З нею, як з вірною подругою, можна посидіти в парку, погрітися на сонці, послухати спів птахів і ні про що не думати, лише про головних героїв цікавезної книги і їх життєвий шлях. Розпочніть з лірики – І.Франко «Зів’яле листя» та Л.Костенко «Річка Геракліта».



 Н.Гурницька пропонує роман, що зігріває душу – «Мелодія кави у тональності кардамону». Прочитайте її теплими весняними вечорами і пориньте в історію забороненого кохання. Відчуйте чарівний дух старого Львова, погортавши сторінки від лауреаток «Коронації слова» С.Горбань і Н.Лапіної «Роман з містом». А Дара Корній підтвердить, що витоки нашої рідної літератури невичерпні, безцінні та, що життєво важливо для нас, животворні, животворчі. Кожен мусить пройти щлях Любові, аби спізнати справжній сенс життя – О.Малаш
«Любові багато не буває». Піднімуть вам настрій теплі історії, оповідки про кохання і вони гарантовано викличуть у вас усмішку. Зворушливі романи, які захоплять з такою силою, що не можна дух перевести і погляду відірвати від сторінки: Ш.Бронте «Джен Ейр», Д.Мойєс «До зустрічі з тобою», А.Мартен-Люган «Щасливі люди читають книжки і п’ють каву». Історія дивовижної любові, яка окрилює кожного. Історія, яка змушує сміятися, плакати, радіти, і… засмучує від Марка Леві. Собака, це вірний друг, з яким можна і погуляти, і він вислухає Вас і розрадить – Б.Кемерон «Життя і мета собаки». Ніколи ще книги про війну, таку важку і безжальну, не були написані так легко. У книзі ви віднайдете людські переживання не перенасичені зайвим трагізмом – Е.Дорр «Все те незриме світло».



Тож, не зволікайте. На вас чекають дуже цікаві книги. І нехай вони надихають Вас на справжні дива. Бажаємо приємного читання.









Немає коментарів:

Дописати коментар