суботу, 17 листопада 2018 р.


Поетична нива Надії Семени

Коли на дворі у полон  беруть Вас листопадові приморозки і перший сніг залітає за комірець, саме час завітати на поетичне читання. 14 листопада в бібліотеці імені Лесі Українки відбулася романтично-лірична зустріч з Надією Семена. Економіст за освітою і працюючи по спеціальності, пані Надія знаходить час для улюбленого хобі – писати вірші. Де б вона не була, весь час щось занотовує. Так і народжується віршик за віршиком, а там за допомогою друзів перша і вже друга збірка поезій. 



На зустрічі були представленні дві поетичні збірки де вірші не повторюються, але вони поділені на розділи і найголовніше, перший розділ, це про любов. Пані авторка багато розповідала про початок творчої стежини ( розпочинала з гуморесок), про написання віршів, про співпрацю з композиторами – в  ютубі можна знайти багато пісень на слова пані Надії.  Було зачитано багато віршів, які полонили всіх присутніх. Навіть забули про час і негоду за вікном, так було тепло і затишно. 


Але це була не просто поетична зустріч, пані Надія запросила свого друга – Руслана Іщенка, який виконував всім відомі пісні і зал у цьому йому допомагав. Але все має своє завершення і поетично-музична година теж завершилася. Бажаємо пані авторці творчого натхнення і видати збірку оповідань, адже зачитаний «Східний мотив» був просто СУПЕР.






Немає коментарів:

Дописати коментар