понеділок, 23 березня 2020 р.


Мій ангел вчить мене не опускати крила...

Вважаю не випадково ця маленька книжка потратила до моїх рук саме тепер в непростий час для кожного з нас, для всієї країни, для всього людства...
Усі ми й в радості й в горі, особливо в складних життєвих ситуаціях в пошуках захисту та заступництва звертаємо свій погляд до Небес. Навіть і ті, хто зовсім не вірять в Сили Небесні. А в ангелів люди хочуть вірити. Людина може не мати паспорт, але ім'я при народження отримує кожний. Тому ангел є у кожної людини, майже два: Ангел-охоронець, який захищає від усілякого лиха, допомагає робити добро. А другий, ім'я якого ми носимо, розповідає про нас Богові. Так люди вважають і вірять в це вже тисячі років..


. Ця наша віра та уявлення дає можливість існувати ангелам. Вони приймають той образ в якому ми їх уявляємо і сприймаємо: як голос, як мрію, чудовий випадок у житті, якийсь збіг, як шепіт інтуїції за своїми плечима. Смутним було б наше життя, якщо б не існувало Янголів, які приходять до нас на підтримку, допомогу, зцілення, захист, щоб принести на своїх крилах добрі новини. Ці посланники Небес подібні сонцю і зіркам, які несуть нам світло з небес...


Цитати, які ми пропонуємо з книги “Золотой иероглиф жизни” (це тисячолітня мудрість людства, думки Святослава, Олени, Миколи Реріхів) мають  допомогти пробудити в кожному з нас духовні сили, зробити крок уперед до самовдосконалення,не втратити віру в добро і світле майбутнє... А наші  Янголи нам в цьому допоможуть. AVE VITA!


“Якщо ти здатний завжди посміхатися життю, воно завжди посміхнеться тобі.
Измени себя, если ты стремишься изменить мир.
Вера — вот самый надежный спутник в самые мрачные дни.
Будьте внимательны к своим мыслям - они начало поступков.
Получающие должны давать!
Все силы, обитающие в теле человека — ангелы.
Когда появляются ангелы, черти уходят.
Пригласи ангела в свою жизнь и позволь ему вести тебя к спасению.
Я - это маленький мир, легко составленный из элементов. И ангельского духа.
Прикосновение ангелов поднимает нас, когда ми повержены обстоятельствами жизни, и вдохновляет нас, когда мы прибываем в унынии.
К ангелам можно приблизиться только одним способом - любовью.
На земле находится вдесятеро больше ангелов, чем людей. Мы не видим их, но они наблюдают за нами и озабочены нашим спасением.”

Немає коментарів:

Дописати коментар