вівторок, 22 вересня 2015 р.


Шановні користувачі бібліотеки та відвідувачі нашого блогу, цього року наша бібліотека відмічає 65 років з дня відкриття. Запрошуємо всіх долучитися до привітань та відвідайте улюблену бібліотеку золотою осіню, щоб познайомитися з новими надходженнями книжкового саду.  


Все наше життя – могутня ріка,
Порогами насичена пристойно,
65 із них подолала бібліотека не дарма,
Все робиться тільки на «відмінно».
Для неї перешкоди – це не біда!
Немає труднощів таких, щоб її лякали!






9 коментарів:

  1. Щиро вітаю бібліотеку ім. О.С. Новікова-Прибоя з Ювілеєм !!!

    Вже багато років відвідую цей заклад в якому працюють висококваліфіковані бібліотекарі, які радо зустрінуть, допоможуть підібрати необхідну літературу, порадять прочитати книгу тощо.
    Бажання бути корисними відвідувачам, працьовитість, ентузіазм і душевна краса – це якості, які притаманні колективу цієї бібліотеки.
    Тож шановні Ірина Михайлівна, Катерина Миколаївна та Валентина Дмитрівна, вітаю Вас з ювілеєм бібліотеки, бажаю подальшого процвітання вашого закладу, побільше відвідувачів та вдячних читачів, поповнення ваших фондів новими надходженнями ! Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, оптимізму і наснаги у вашій щоденній праці.

    ВідповістиВидалити
  2. Нехай цвітуть під небом синьооким
    Ще довго-довго дні й літа,
    А тиха радість, чиста і висока,
    Щоденно хай до бібліотеки заверта!

    ВідповістиВидалити
  3. Поздравляю любимую библиотеку с Юбилеем!
    Желаю всему коллективу здоровья, творческих успехов и счастья!
    Галина Михайловна

    ВідповістиВидалити
  4. Від імені й за дорученням керівництва і всіх причетних студентів Київського університету Третього Віку, сердечно поздоровляю самовідданий колектив славетної бібліотеки імені Новікова-Прибоя з радісним святом 65-річчя Вашого важливого просвітницького закладу.
    Ми високо цінуємо співпрацю з Вами і Ваше дружне, партнерське, благодійне відношення до нашої навчальної установи, що наповнює наші серця великою вдячністю до Вас.
    У день славного ювілею, щиро бажаємо колективу бібліотеки здоров’я, успіхів, шанобливого ставлення від читачів, збільшення чисельності яких є переконливим результатом Вашої сумлінної праці.
    З Богом!

    Проректор з організаційної роботи Тушев В. Г.

    ВідповістиВидалити
  5. Життя – це книга, яку пише людина… й Бог. Ця книга унікальна – бо вона в єдиному примірнику. Так би мовити, ексклюзив. І переписати її не можна, – хіба діти, онуки чи й чужі люди, «читаючи», помітять допущені помилки й візьмуть їх до уваги.
    День до дня, рік до року, слово за словом, вибір за вибором – це сторінки книги життя, яка не має чернеток: усе відразу йде в чистовик. Будь обачна, пильнуй, людино!
    Звісно, кожен пише свою власну книгу, кожен є її автором – зі своїми сюжетами й стилем. Печаль і радість, гіркота втрати і щастя творчості, світло прозріння й темнота незнання, блукання в пошуках раю і відкриття самого себе, – багато чого вміщує книга життя…
    Паперова ж книжка – річ конкретніша, творіння людської думки, душі – й людських рук. За останні роки вона нібито відійшла на задній план, адже з*явились гаджети, смартфони, інші наші помічники. Проте на енергетичному й естетичному рівні книжка залишається все-таки незамінною. Є десятки причин так само любити й потребувати її, так само тримати в руках і насолоджуватись нею не лише як джерелом інформації, а й як річчю мистецькою.
    Справіку й понині зв*язок із Її Величністю Книжкою утримують бібліотеки. Непроста, звісно, місія. Маю великий пієтет до цих закладів культури і до їхніх одержимих працівників. Тому щиро і з великою вдячністю вітаю моїх сусідів – колектив бібліотеки ім. О. Новікова-Прибоя – зі святом: 65-літнім ювілеєм. Хай ідуть до вас люди, молоді й старші, шукати мудрості й радості в книжках – і знаходять їх, а ваші власні книги життя хай повняться світлом, любов*ю, благодаттю.
    Ваш вірний читач і незмінний прихильник – Наталка Поклад, письменниця

    ВідповістиВидалити
  6. Книга – це вірний друг, наставник і помічник. Спілкування з нею завжди вчасне й доречне – у хвилини радості чи мить відчаю. Головне – знайти свою книгу і шлях до неї. Буває, що «своя» книга чекає тебе десь далеко на полиці в бібліотеці… Так бувало і у мене. Спочатку бібліотека ім. О. Новікова-Прибоя допомагала на старших курсах інституту, потім виручала під час роботи у школі. А зараз той золотий час, коли читаєш для себе, для душі та задоволення. За підказки та поради – щира подяка чудовим бібліотекарям, з якими приємно і про життя поговорити, і новинки у світі книг обговорити. Натхнення вам, мої любі, нових книжкових цікавинок і вдячних читачів!!! 65 – це юність для бібліотеки…
    Альона Глушко

    ВідповістиВидалити
  7. Вітаю улюблену бібліотеку з Ювілеєм!!!
    Бажаю прекрасному колективу бібліотеки творчої наснаги, міцного здоров’я, щастя, радості, натхнення, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі!
    Тетяна Григоренко

    ВідповістиВидалити
  8. " Що за насолода бувати у хорошій бібліотеці! " - писав Уільям Теккерей. Це про Вашу бібліотеку, світлу,затишну, де завжди приємно бувати, спілкуватися.Ваші привітні і чуйні співробітники проводять справді величезну громадсько-виховну роботу у різних напрямках, особливо з молоддю, залучаючи їх до духовних надбань людства. І це своєрідний подвиг в наш час технократії, прагматизму і, як казав Станіслав Лем, обміну цінностей на вигоду і зручність.В бібліотеці в літературно- мистецькій вітальні відбуваються зустрічі з цікавими людьми, письменниками,музикальні, поєтичні вечори, постийні виставки твочості користувачів бібліотеки, Тут завжди відзначаються ювілейні, знаменні, памятні дати літератури, історії,обрядові свята.Користувачі з задоволенням залучаються до підготовки та проведення заходів в бібліотеці. Про вас було дуже влучно сказано: " бібліотечні працівники - це, по суті, останні святі... оскільки вони віддані своїй справі. вони абсолютно не сподіваються на те, що будуть відзначені, і, разом з тим. не полишають свою справу." Дорогі співробітники, велика вам подяка за вашу відданість благородній справі у вихованні наступних поколінь на благо духовного розвітку України,та окрасу надвечіря старшого покоління, без якого не буде майбутнього. Читач бібліотеки з 25 річним стажем Ірина Медина.

    ВідповістиВидалити
  9. Родина Найко - ми всі є читачами вашої бібліотеки - щиро вітаємо і поздоровляємо колектив з ювілеєм бібліотеки. Спасибі за чуйність, увагу до кожного читача. За затишок та чудову атмосферу в бібліотеці. Завдяки книгам, які ви рекомендували нам (з вашої бібліотеки і імені Багряного) для проведення дитячого дозвілля, ми підготували і провели чудовий день народження онуки Соні під час літнього відпочинку на базі «Чайка». Всі діти були у захваті від вікторин, ігор, конкурсів. Дякуємо за допомогу, за ці цікаві корисні книги. Бажаємо вам творчого натхнення, здоров’я, нових успіхів в роботі, процвітання.

    ВідповістиВидалити