пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

ОДА ЛЮБОВІ ТА РАДОСТІ
ODE TO LOVE
    Тема любові вічна в художній літературі . Немає письменника який би не писав про кохання. Тому що це сенс життя, це то що змушує людину жити. Справжнє  кохання – це як вода-плавке та бистре: рве, грає й топить – писала Л.Українка. Кохання окриляє людину, підносить над буденністю. Є в коханні і будні, і свята.( В.Сосюра). Це почуття зігріває кров, забирає мову і робить нас німими, паралізує, не даючи зробити і кроку. І вона ж водить сонце і світила, живить філософію життя. Не дивно, що ця тема залишається невичерпною для літератури.
До Дня закоханих бібліотека пропонує широкому колу користувачів перегляд сучасної української літератури об’єднаних темою кохання. На виставці представлені твори авторів: С.Горбань, О.Забужко, В.Лис, В.Шкляра, І.Роздобудько,   С.Жадан, Л.Дашвар, Д.Корній,  Ж.Куяви, М.Іванцової,   Л.Лузіної, О.Сенчик, Д.Гладко, Л.Дереша, С.Батурина, Я.Дубинянської та інших.

           Книжки про різну любов: про ту, що окриляє і про ту, що вбиває…Це легке чтиво і зовсім не легка розповідь про плетиво людських стосунків, думок, почуттів героїв…Запрошуємо до бібліотеки познайомитися з виставкою , щоб вибрати книгу. Гарантуємо сильні емоційні враження…





В вітрині бібліотеки – «Думки, афоризми, вислови видатних постатей про любов».


Немає коментарів:

Дописати коментар