середу, 28 вересня 2016 р.

« Яскраві світи Боісіди»    
Bright worlds of  Boisida.

А Вам цікаво як кохають духи? Чи існують янголи - охоронці? А добрі демони? А русалки,  які не топлять, а рятують?  Це  все головні герої  дебютної книжки «Дивовиддя про святих русалок» молодої  письменниці  Боісіди, творча зустріч з якою відбулася в бібліотеці 27 вересня.


 Свій виступ авторка розпочала з читання  віршів тому, що  свою творчу діяльність  вона починала як поетеса. Гостя розповіла  присутнім - жінкам різного віку, школяркам, яким вона адресує свій твір – незвичайну історію написання першої книги. Чотири ночі у марення письменниці  приходили мудрі русалки і розповідали свої історії, а п’ятої ночі вони попрохали її написати про них книгу. І русалки  та інші дивовижні  слов’янські  персонажі (домовики, повітрулі) твору викликають захоплення читача.


 

 Розповідь молодої письменниці викликали емоційний інтерес у слухачів, які задавали  багато різних запитань. 



Телеведуча  першого національного каналу  Віра  Мазяр, подруга  Боісіди, читала  уривки з   її нового твору « Дивовиддя про святих   русалок».




Присутня  вчитель англійської мови СШ № 64 Наталя Володимирівна  Шарапа  провела з ученицями 6 класу діалог англійською мовою на тему заходу.  



На завершення зустрічі: фото на згадку, та автографи.







Після заходу  гостя мала бесіду з народною майстринею Тамарою Данилівною Желібою – у творців з’явилися цікаві та корисні для обох теми для розмови. 

Бажаємо  Боісіді – журналісту, поету,  починаючому   прозаїку - нових незвичайний, фантастичних  вражень, видінь,  про які вона яскраво розповість читачу в своїх нових творах.

Немає коментарів:

Дописати коментар