вівторок, 20 грудня 2016 р.

Новорічні книжкові подарунки
Передноворічні клопоти завжди приємні, а коли є ще подарунки у вигляді нових книжкових надходжень, то вони додають хорошого настрою. Тож, якщо вас цікавить, які новенькі книжки отримала наша бібліотека завітайте і ми гарантуємо, що будь який запит буде виконано. Ми пропонуємо великий вибір, як художньої літератури так і книг суспільно-політичного характеру. А саме: поповняться полички з історії України наприклад: 1933: «І чого ви ще живі?»; О. Гнатюк Відвага і страх; М. Шкільняк Україна у боротьбі за державність; Війна і міф. Невідома Друга світова; Неоголошена війна. Невідомі факти і хроніки АТО.


Економіки: С. С. Черниш Економічний аналіз; Є. Ю. Шара Бухгалтерський облік; Л. В. Левченко Гроші та кредит та інші.

Художня література дуже різноманітна і найбажаніша серед наших читачів, адже з книгою можна відпочити, поринути в інші світи та історичне минуле.
Поповняться полички СучУкрЛіт, а саме: Новинки клубу сімейного дозвілля; Золотий письменник України; Літературний бум українських видавництв. Цього року було дуже багато замовлень на книги українських авторів і от ми маємо можливість вам запропонувати твори: А. Кокотюхи, С. Вілар, В. Шкляра, М. Кідрука, О. Гавроша, Л. Сироти, К. Скрябіна, Ю. Винничука, Б. Коломійця та інших.



Шанувальники викладки «Літературні подорожі світом» отримають можливість познайомитися з творами популярних письменників, таких як: Є. Лапідус, Р. Н. Гюнтекін. Ю. Несбьо, С. Беллоу, А. Гавальда.


Полички творів літератури зарубіжних країн поповняться книгами відомих авторів в перекладі на українську мову : Д. С. Фоєр, Р. Ріггз, І. Рот, Г. Мюссо та інші. 

 


Бажаємо приємного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар