четвер, 6 квітня 2017 р.

«Нам день усміхається з Лесею Пронь»

В дні Тижня дитячого читання учні молодших класів СШ № 64  завітали в бібліотеку на творчу зустріч з поетесою, письменницею Лесею Пронь. Гостя розповіла про себе, згадала й розповіла свій перший вірш, який вона написала ще у другому класі школи. Письменниця зауважила на значення книги, читання і бібліотеки в житті, культурному формуванні кожної  людини. Показала дитячі журнали, в яких публікувалися її вірші: «Колобочок», «Мамине сонечко», «Маленький розумник», «Малятко», «Джміль», «Ангелятко», «Пізнайко», альманахи: «Сонячна   мальвія», «Радосинь». Поетеса читала свої вірші для дітей  на улюблені теми: про тварин, про рідну природу, заспівала пісню, яку  композитор В. Ізотов написав на її вірш. 














Учні приготували для гості подарунок: читали напам’ять її вірші, які вони проілюстрували власними малюнками. Це був несподіваний та приємний сюрприз для Лесі Михайлівни. 






Дітлахи влаштували поетові бліцопитування: ваш улюблений колір, фільм, мультик, актор, сучасний співець, тварина, улюблена книга, письменник та інші запитання. 


На згадку про зустріч з Пронь Лесею Михайлівною учні подарували альбом своїх малюнків –ілюстрацій до її віршів « На крилах поезії Лесі Пронь».










Немає коментарів:

Дописати коментар