понеділок, 5 червня 2023 р.

 

     Землю нищать не тільки снарядами

До Всесвітнього дня  охорони навколишнього середовища бібліотека підготувала і провела з учнями НРЦ №17 тематичний майстер-клас «Дбайливо Землю нашу бережем». Учням було запропоновано методом аплікації зобразити, або намалювати дерева. 


Під час роботи діти були ознайомлені з цікавими фактами про різні дерева-обереги України та відгадували загадки про них. Учні порадували своєю поінформованістю і про дерева і про квіти. Вони жваво відгукнулись на прохання висловити своє ставлення до важливості відповідального ставлення до природи, не смітити, не ламати, не кривдити. Вкрай важливо, що діти усвідомлюють необхідність дбайливого ставлення до лісів, водойм, полів. 

Ворог кожного дня поливає смертоносним вогнем нашу квітучу Батьківщину і так життєво важливо  виховувати дітей у дбайливому ставленні до кожної гілочки і квіточки, яка їх оточує. Мета цього заходу була досягнута – своїми відповідями і малюнками учні зрозуміли важливість цих завдань. Вони пообіцяли під час літніх канікул намалювати і показати нам як вони дбають про природу. Миру і спокою всім нам і нашим діткам. Хай всі ангели світу бережуть наших захисників. Хай їхні дітки, народжені, і ті, які обов’язково народяться будуть жити на чистій мирній  українській землі. Все буде Україна!



Немає коментарів:

Дописати коментар