суботу, 21 листопада 2015 р.

Новинки книжкового світу

Доброго дня всім! Робимо маленькі підсумки великих подарунків. Як ви пам’ятаєте в цьому році нашій бібліотеці виповнилося 65 років, а найкращий подарунок – це нова книга. Дякуючи нашим читачам поповнилися наші фонди з різних розділів, а найбільше, це художня література, а особливо книги сучасних українських авторів. Для відпочинку ми підберемо книги Міли Іванцової, щоб віднайти в книзі відповіді на свої запитання проведіть час з романами Жанни Куяви. 



Бути в курсі останніх подій на Луганщині – прочитайте книгу Світлани Талан «Оголений нерв». Багато книг запрошують до роздумів про наше життя, про життя наших рідних і оточуючих: В. Лис, О. Печорна, В. Шкляр, Н. Доляк, П. Пулу.




Кожний читач віднайде саме свою книгу тут присутні і детективи, фентезі, фантастика, жіночі романи. Хтось зачитується Ніком Перумовим, комусь до вподоби книги Є. Сухова, Н. Александрової, Н, Павліщевої. Поповніть свої знання з історії з А. Буровским, А. Рыковым «Тесла против Гитлера и Сталина», П. Штепою., пізнаємо дітей Індіго – Этуотер П. М. «За пределами детей Индиго». І багато іншого ви віднайдете на поличках, або ми допоможемо віднайти книгу саме ту, яка відкриє вам світ чарівних слів про кохання, прощення, знання.




Немає коментарів:

Дописати коментар