понеділок, 25 листопада 2019 р.

Школа шахової майстерності


     Міжнародний гросмейстер з шахів, міжнародний майстер серед чоловіків, багаторазова чемпіонка  України серед юніорок, переможниця та призерка багатьох міжнародних турнірів, професійний тренер  Ганна Зозуля презентувала свій другий Зошит-розв`язник для тренерів,   шахістів – розрядників, їх  батьків.                  
·      
 

Автор розповіла присутнім членам шахового клубу «Київський каштанчик» та їх батькам про мету та завдання-оцінити свій рівень шахової майстерності та покращити якість розрахунку варіантів. Цей посібник можна використовувати для проведення навчальних занять, самостійної роботи.
·       Майбутні чемпіони почули життєву та спортивну історію майстрині як приклад наполегливого  досягненні високого рівня гри у шахи. Кількість медалей гості вразила малечу.


 

Всі присутні приймали активну участь в грі-розгадуванні кросвордів, які проводили Ганна Зозуля та тренер клубу Іван Гоменюк. Маленькі учасники отримали  сувеніри. Зустріч закінчилась чаюванням з солодощами. Привітав  свою колегу гросмейстер Володимир Баклан, молодша дочка якого займається шахами в клубі «Київський каштанчик».
·       Цього дня гості бібліотеки отримали  емоційне задоволення від знайомства з творчістю наших користувачів: акварелями В.Гриневича, Горницької Аделі та фотороботами Г.Т.Яцентюка.

 









1 коментар:

  1. Члени шахового клубу Київський Каштанчик" висловлюють вдячність колективу бібліотеки ім.Новікова-Прибоя за організацію заходів нашого клубу: зустрічей, презентацій, шахових турнірів. І
    дітям, і дорослим тут затишно, приємно і комфортно як емоційно, так і фізично. Бібліотекарі завжди запропонують нову цікаву книжку.
    І маленькі учасники клубу і їх батьки отримують користь і задоволення від знайомства з творчими виставками, які проходять у бібліотеці.
    Ще раз дякуємо і сподіваємось, що наша співпраця буде мати продовження. До нових зустрічей!

    ВідповістиВидалити