суботу, 16 квітня 2016 р.

19 квітня - “Всесвітній біг заради миру - World Harmony Run”. 

                                                                             
19 квітня в Солом'янському районі м. Києва за ініціативи місцевих ентузіастів бігу відбудеться частина найдовшої у світі факельної естафети “Всесвітній біг заради миру” серед освітніх заходів району. Захід почнеться о 09.00 на вул. Стадіонній 2/10 біля Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну. Об 11.30 учасників марафону будуть зустрічати вчителі і учні школи № 64 на вулиці Ушинського. 
Всесвітній біг заради миру і гармонії — це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який учасники бігу передають один одному із рук в руки. Всесвітній марафон проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 28 років і пропагує здоровий спосіб життя і соціальну активність, сприяє гармонічним відносинам між державами і народами. Організатори заходу в Україні також своєю метою вважають налагодження дружніх стосунків, порозуміння і взаємоповаги між людьми різних регіонів країни.
Мешканці Солом'янського району, Ви теж можете долучитися до важливої Всесвітньої акції, яка пройде в нашому районі 19 квітня! Привітайте учасників марафону на вулицях: Кавказькій, Повітрофлотському проспекті, Курської, Уманської, Петровського, Ушинського, Донецької. Фінал пробігу відбудеться на площі біля Солом'янської в м. Києві державної адміністрації о 12.00.

Всесвітній біг заради гармонії
єднає людські серця

Немає коментарів:

Дописати коментар