середу, 6 квітня 2016 р.

Тиждень дитячого читання.

Книжковечір з Наталкою Поклад.



6 квітня в бібліотеці СШ № 69 відбулася творча зустріч Наталки Поклад з учнями 5 класу. Відома українська поетеса, член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України  згадала яскраві моменти своєї життєвої і творчої біографії, читала свої вірші, наголошувала на значення слова і літератури в формуванні людини, особистості. Поетеса і письменниця акцентувала на своєму прагненні донести до читача духовну красу українського слова, української мови ,берегинею якої вона єНаталку Поклад  визначають як поетесу великого національного болю, поетом-трибуном за її активну життєву і соціальну позицію . Ліричний талант поетеси  завжди буде оберегом і берегинею найвищих людських, національних і родинних цінностей. Твори поета очищають, підносять душу до усвідомлення невмирущості високого Слова


 

 


 Гості  було дуже приємно слухати свої вірші у виконанні дітей.

 

 

 Учениця Софія Остання читала і подарувала поетесі свої вірші.


  Після заходу Наталка Поклад подарувала свої книжки  з автографом в шкільну бібліотеку,оставила свій відгук у Книзі почесних гостей школи.





Бібліотека, адміністрація школи висловлює Наталці Поклад вдячність за такі творчі  зустрічі, які мають велике просвітницьке, пізнавальне, патріотичне значення в справі виховання молоді.








Немає коментарів:

Дописати коментар