понеділок, 4 квітня 2016 р.

Весняна радість в бібліотеці. Нові надходження літератури.
Весняні садово – городні клопоти не завадять порадіти новим надходженням літератури до бібліотеки. Тут Ви віднайдете різножанрові твори на будь який смак. Найголовніше, це поповнення поличок СучУкрЛіт. Поринемо в історію та сучасність разом з Н. Гуменюк, Ж. Куявою, Г. Вдовиченко, О. Слоньовською, Л. Костенко, Д. Корній. Своє місце на поличках віднайдуть: головна книга про війну «Аеропорт» С. Лойка, та перший український технотрилер «Бот» М. Кідрука. Також порадують дебютні книги молодих авторів, твори котрих видано за підтримки Київської міської адміністрації це: О. Довгаленко, Т. Пруткова, І. Тимочко, Т. Синьоок, М. Косян, Ю. Сорока та інші. Тут і проблеми жінки у сучасному українському суспільстві, і традиційна жіноча проза, і динамічно – лірично – оригінальні з тонким гумором оповідання, і роман – антиутопія, і роман, який поєднує психологічні і містичні елементи, і дослідження людських буднів з усіма відтінками сірого, а також твори присвячені похідним групам і діяльності націоналістичного підпілля в Києві 1941 – 1943 роках і багато іншого.



Полички літератури зарубіжних країн доповняться творами відомих авторів в українському перекладі, які не залишать вас байдужими, адже хитросплетіння сюжету довго буде тримати в полоні допоки не перегорнете останню сторінку: Е. Костова, В. Сміт, Д. Роллінс.
Розділ «Історія» все більше і більше поновлюється новими книгами, а от де правда чи вигадка історичних фактів вирішувати вам: «Кронос» альманах о тайнах древних цивилизаций; А. Богданов «Тайны пропавшей цивилизации»; Ю. Каныгин «Вехи священной истории». Олег Чорногуз пропонує нам публіцистичний літопис нашого часу – «Рабів на бал не запрошують». Також присутні міфи і факти про вампірів і перевертнів в історії, міфології, літературі – С. Ф. Панкин «Вампиры и оборотни». 
Детектив, жіночий роман чи фентезі обов’язково діждуться свого читача. Завітайте до бібліотеки і ви не пошкодуєте, адже така література варта вашої уваги 



Немає коментарів:

Дописати коментар