середу, 5 жовтня 2016 р.

Ретро - виставка «Іграшки ваших бабусь»

«Іграшки ваших бабусь»
«Toys of your grandmothers»

Іграшки – одвічні супутники кожної дитини. Цікаво, а якими іграшками гралися діти в минулому? Скажімо, років 60 назад? На це питання відповідає оформлена в бібліотеці ретро – виставка «Іграшки ваших бабусь».


Тому запрошуємо всіх бажаючих відвідати цю виставку, де зібрані іграшки, якими гралися дівчатка 60 років тому. Коли навіть телевізор був розкішшю для багатьох родин. Тоді ще не було мобілок, плеєрів, планшетів та комп’ютерів. Дівчатка збиралися разом у когось вдома, приносили із собою кожна свої ляльки, а до них ще цілі іграшкові набори: меблі й посуд, власноруч шили для них одяг з кольорових клаптиків тканин, вирізали його з кольорового паперу для паперових ляльок. А ще ліпили з пластиліну, вишивали. Було багато настільних ігор, розвиваючих та пізнавальних. Ось як в ті давно минулі часи проводили своє дозвілля діти.





На представленій виставці можна побачити ляльок – пупсів, зроблений для них одяг, іграшковий посуд, меблі, маленькі ретро – машинки та навіть невеличку кавоварку, ткацький станок і швейну машинку. Завершує «колекцію» вже сучасна лялька «барбі».






Не зайвим буде також зазначити, що наша виставка вже мала успіх у відвідувачок різного віку. І юні дівчата й поважні жінки однаково із захопленням та цікавістю роздивлялися та знайомилися з іграшковими «експонатами».
Виставка розрахована на дівчат до 15-ти та бабусь після 65 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар