суботу, 18 серпня 2018 р.


“Юна художниця з Маріуполя”

Бібліотека якимось дивним чином притягує цікавих і талановитих людей. Спілкування з якими, як відкриття нового континенту, коли відчуваєш хвилю позитива, енергії, почуття емоційному захвату.
Ми давно дружимо та плідно співпрацюємо з народною майстринею Тамарою Данилівною Желібою, яка опікується творчим розвитком молодих талантів. Так з її ініціативи в бібліотеці представляли свої роботи її учні: Юля Петруньок, Кирило Баклан. А сьогодні до нас завітала її гостя - юна, дуже талановита та самобутня художниця з Маріуполя Анна Полякова.
Вона є переможницею творчого конкурсу “Оберіг для родини Захара Беркута”. Цей символ птиці-оберіга будуть носити головні герої фільму про Захара Беркута. Анна поділилася своїми враженнями про конкурс, про зустріч з режисером Ахтемом Сеітаблаєвим, творцями стрічки на знімальному майданчику, показала свої нові малюнки із серії “Міфологічні боги древніх слов'ян”, про презентацію яких ми домовилися в бібліотеках нашого району вже цієї осені. Бажаємо молодій художниці творчих досягнень, відкриттів та чекаємо на нову  зустріч.






Немає коментарів:

Дописати коментар