середу, 8 травня 2019 р.


День відкритих дверей. Ярмарок професій.

В бібліотеці вже відбулась зустріч представниці філії Київського Центру зайнятості Арапіною Дарією Дмитрієвною з учнями 9 класу СШ № 64. Яким вона розповіла порядок реєстрування для офіційного проходження тесту з профорієнтації у Центрі. Роздала всім присутнім рекламні матеріали для ретельного ознайомлення та вивчення корисної  інформації.



Угляренко Надія Миколаївна – завідувачка відділення «Автоматизовані системи управління» Державного навчального закладу «Київський електромеханічний коледж» розповіла учням про навчальний заклад, який розташований у нашому районі, про його сучасну матеріальну базу, про великий попит держави на спеціалістів, яких випускає коледж, на їх велику конкурентну спроможність у сучасному житті. Надія Миколаївна зауважила на тому, що найкращі вищі заклади Києва: Університет ім. Т.Шевченка, НАУ, КПІ та інші запрошують до себе на навчання випускників коледжу. Про високий рівень знань студентів коледжу свідчать їх перемоги в різних конкурсах. Студентів з задоволенням запрошують на практику та роботу в такі країни як Польща, Німеччина, Словаччина.

 Перед учнями школи виступав студент другого курсу відділення кібернетичної інженерії Палаш Олег, який демонстрував технічний пристрій зроблений самими студентами. Ділився своїми враженнями від навчання у коледжу. Представники закладу запрошували учнів на майстер–класи та День відкритих дверей 18 травня.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар