середу, 29 травня 2019 р.


Читаймо разом. Комікси для всіх.

На дворі спекотні літні дні. Але навчання ще триває. Бібліотека завітала до молодших школярів  групи подовженого дня, щоб разом  почитати в голос українські казки–комікси. Діти дивилися та по черзі читали  «Лисичку–сестричку», «Пана Коцького», «Цапові мрії». Діти жваво розповідали про те, де і як вони планують провести свої канікули: більшість з задоволенням поїдуть у село до бабусі, хтось у дитячому таборі, хтось буде мандрувати з батьками.






Бібліотека познайомила учнів  з іншими  книжками–коміксами зі свого  фонду  і запросила їх відвідувати бібліотеку влітку.
Цікаво, що учні 11 класу теж  із  зацікавленням роздивлялися  комікси «Як козак характерником став», «Легенда про чорну дірку», «Таємничий зоряний патруль», «Таємниця скляної гори», «Кристал життя»  мабуть тому, що в їх  дитинстві  українських коміксів ще не було. Випускникам ми побажали успіхів у подальшому житті та порадили і надалі не забувати шлях до бібліотеки.
 Так, в останні дні навчання бібліотека  об’єднала за допомогою коміксів всі категорії учнів, з якими ми працювали впродовж навчального року.



Немає коментарів:

Дописати коментар