пʼятницю, 4 вересня 2020 р.

ПІДВИЩУЙ ІНДЕКС БЛАГОДІЙНОСТІ

Міжнародний день благодійності відзначається, щоб привернути увагу до проблем  нужденних людей, які потрапляють від злиднів, голоду, безпритульні. Щоб нагадати людям про важливість прояву благодійності і волонтерства. Про те, як важливо робити добро, турботу незнайомим людям які потребують допомоги. Такі прояви регулюють людські відносини в суспільстві, утверджують принципи гуманізму і милосердя.


Користувачі бібліотеки активно приймають участь в наших благодійних проектах протягом багатьох років. Бібліотека збирає речі, іграшки, книжки. Потім передаємо їх в «Червоний Хрест», «Кошик добра» - спеціальні контейнери організації, які розташовані в різних районах міста. Кожного року ми намагаємося передавати в подарунок книжки і журнали в сільські бібліотеки. Цього разу ми підготували поповнення фонду бібліотеки села Пухівка. Це література різної тематики: завжди  популярні  детективи, фентезі,   медицина, ізотерика, класичні художні твори, дитяча література.

В цей день бібліотека організувала наш традиційний  вільний буккросінг  з подарунків користувачів  на вулиці перед закладом - «Оберіть  для себе книгу».





В цей день до нас завітали учні НРЦ№ 17, яких ми ознайомили з виставками у вітринах бібліотеки, школярі вибрали для себе журнали «Сабрина", «Веселые животные».






Корисна інформація. Куди в Києві можна віднести вживані речі?

Міжнародний благодійний  фонд Гарних справ – вул..Саксаганського,77, тел. 2890079;

Благодійний магазин Ласка – проект «Таблеточка» – вул.. Малопідвальна,15;

Міський центр соц..служби- вул.. Маричанська, 5;

Благодійний фонд Карітас Київ –вул.Микитенка,7-б, тел.. 0981893515;

«Україна – без сміття» –збір одягу для нужденних  - вул..Саперно-Слобідська, 25/4;

Червоний Хрест – вул..Волинська, 2.

Подаруй старим речам друге життя і допоможи  іншому! Хай кожен ваш день буде сповнений натхнення і завжди буде наснага і бажання робити ДОБРО- робити світ кращим!




Немає коментарів:

Дописати коментар