вівторок, 9 лютого 2021 р.

 


Разом для найкращого інтернету-

гасло Дня безпечного Інтернету цього року. Мережі Insafe  та INHOPE за підтримки Європейської комісії запровадили  цей день для просування безпечного і позитивного використання цифрових технологій і з метою залучення до дій кожного, хто відігріває свою роль у створенні кращого інтернету для всіх,  до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду. Це нагода унікальної можливості для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом. Кожного року до цієї акції приєднуються все більше організацій та користувачів. В 2020 році День безпечного Інтернету офіційно  підтримали

170 країн. В Україні  170 тис. дітей і молодих людей взяли участь в офіційно зареєстрованих заходах. Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України запрошує всіх бажаючих дізнатися як відзначається  в Україні День безпечного Інтернету  і долучитися до спільного його проведення – користуйтеся хештегами: # SID2021  та #SaferintenetDay, #Деньбезпечногоінтернету у соціальних мережах.

День безпечного Інтернету – час роз’яснення проблем безпеки дітей в Інтернеті. На сьогодні вона постала дуже гостро. Кожного року аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі поширюється і її переважну частину становить молоде покоління, яке повністю не усвідомлює загрозу, що може чекати на них у віртуальному просторі. Бібліотека приєдналась до роз’яснювальних заходах. Співпрацівники закладу інформували про мету Дня безпечного інтернету і  роздавали   школярам, батькам біля школи, на вулиці пам’ятки " 10 правил безпечного користування Інтернетом".

 



 





Немає коментарів:

Дописати коментар