четвер, 5 жовтня 2017 р.

Золота Осінь життя
Вершини ще не всі покорені


Щороку 1 жовтня в Україні відзначають День людини поважного віку. Свято було засновано резолюцією ООН в 1990 році. В цей день висловлюють шану людям на долю яких випало багато випробувань, болю, втрат. Але вони зберегли гідність, любов й пронесли їх крізь все своє життя. Цей день хороша нагода ще раз висловити цим людям наші щирі вітання, глибоку вдячність за все, що вони зробили заради нашого майбутнього. Бібліотека запросила своїх почесних та поважних читачів для привітання, для того, щоб побажати їм радості, довголіття, світлих, теплих та спокійних літ життя. 




Добрий святковий настрій подарували нашим гостям учні музичної школи № 33 Солом’янського району під керівництвом вчителя школи Яницької Надії Миколаївни. Присутні дуже тепло зустрічали виступ кожного учасника концерту: Софії Казбанової, Діани Котляр, Анастасії Юрченко, Мілани Андреєвої, Івана Зеленського, Варі Сафронової, Світлани Майорової. 









Колектив бібліотеки привітав зі святом свою найповажнішу та найактивнішу читачку – Стежко Людмилу Володимирівну.



Співробітники бібліотеки та її користувачі висловлюють велику вдячність директору музичної школи №33 Любові Михайлівні Данченко, викладачу, організатору та ведучої концерту Надії Миколаївні Яницької за чудовий концерт–привітання до Дня людини поважного віку. За отримання насолоди від спілкування з живою музикою та молодими талантами. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.


Немає коментарів:

Дописати коментар