понеділок, 2 грудня 2019 р.


Зустрічаємо зиму з Тетяною Белімовою

Ми, бібліотекарі, найбільше цінуємо хороші книги і побажання наших читачів. Наявністю хороших книг ми завдячуємо нашим письменникам, а от бажання і пропозиції читачів формують нашу роботу. І от на численні прохання користувачів бібліотеки ми запросили на творчу зустріч Тетяну Белімову – письменницю, киянку, красуню і таку рідну нам людину. 




Тож в неділю, 1 грудня, ми в теплій дружній бібліотечній родині зустрічали незимову (поки що) зиму. Найбільше бажання наших самих активних читачок, це щоб не слизько було. Загадавши сонячної з чистим небом (щоб тиск не скакав) погоди ми, затамувавши подих, слухали маленький уривок з нового майбутнього роману.


Пані Тетяна радо представила на загал свою роботу. Це буде: історія, подорож у минуле, кохання і головне – стиль і мова написання. О-о-о, цього разу я вже приготувала низку запитань. Адже нашим читачам цікава, як творчість самої авторки, так і що вона сама читає. Розпитали про викладацьку діяльність, про читаючу молодь, про фейсбучні оповідки, про книжкові новинки і не тільки, про романи, де описується Київ і багато інших тем ми зачепили на зустрічі. 


(фейсбучні оповідки)

Бажаємо пані Тетяні творчого натхнення, здійснення всього бажаного і задуманого, вдячних читачів і мудрих порадників.





Немає коментарів:

Дописати коментар