неділю, 12 квітня 2020 р.

#залишайсявдома

Зустрічаємо ВЕЛИКДЕНЬ

Реальна ситуація диктує нам всім свої правила поведінки і життя. А життя триває. З кожним днем наближається найвеличніше традиційне народне свято — Великдень! Не дивлячись ні на що (але приймає до уваги дійсні обставини й наші можливості) треба готуватися зустріти його яскраво і радісно. Пропонуємо прості варіанти виготовлення в умовах домашньої ізоляції святкових прикрас. Ця спільна робота батьків і дітей дасть можливість цікаво і змістовно провести час, проявити здібності в ручній праці, спільну творчість і фантазію, отримати в результаті задоволення і чудові прикраси до свята. 

Для роботи потрібно мінімум матеріалів, які завжди є в оселі: картон (коробки з під цукерок, торта, люба упаковка), кольоровий папір, старі журнали, з яких можна вирізати яскраві елементи для аплікацій, старі святкові листівки, мереживо, кольорові стрічки, ґудзики, бусини, паперові квітки, всі цікаві прикраси з бабусиної скриньки, кольорові олівці або фломастери, клей та ножиці. 

Тепер можна починати. Вирізаємо з картону “яйце” будь якого розміру. Прикрашаємо його на свій смак, використовуючи підготовлені матеріали. Ідеї та варіанти можна підглянути в інтернеті (https://www.pinterest.com/pin/690106342889035198/). У кожного з вас вийде свій унікальний витвір, який прикрасить до свята вашу оселю, святкову композицію, можна подарувати його близьким.  





 Згадайте, може у вас десь є яскраві книжки-помічники, якими зараз треба скористатися, щоб зайняти дітей корисною творчістю. Це книжки серій “Картинки з мозаїки”, “Геометричні наліпки”, зошити з аплікаціями, “Наліпки-картинки” - зроби власноруч свій особистий дизайн! Вони полегшать та урізноманітнять вашу творчу працю.


  
Бажаємо всім натхнення, задоволення від спільного творчого процесу, гарного настрою.

P.S. Пропонуємо всім бажаючим  долучитися до нашої віртуальної святкової виставки. Надсилайте фото своїх робіт  на Viber (063 2004246) або на електронну пошту бібліотеки (library.pryboi.1950@gmail.com). Творчу виставку  можна буде побачити тут - на головній сторінці нашого блогу.






Немає коментарів:

Дописати коментар