четвер, 2 квітня 2020 р.


Барви життя Володимира Полуди

«Краса врятує світ», а споглядання краси України (і не тільки) врятує всіх від нудьги і зарядить позитивом на довгі буденні дні.  Запрошуємо всіх на віртуальну виставку картинною галереєю Володимира Полуди.

Полуда Володимир – художник-аматор, народний майстер образотворчого
та декоративно-прикладного мистецтва міста Ніжина Чернігівської області. Малює Володимир ще зі шкільних років. Коли навчався в школі, брав участь в багатьох гуртках: фотографія, гра на гітарі та образотворчому. У Полтавському сільськогосподарському інституті  був учасником студентського академічного хору, оформлював і випускав студентські агітгазети і листки. Така активність залишається з ним протягом всього життя. На даний час, пан Володимир бере участь у всіх масових заходах рідного краю: це і День села Припутні (де народився), це і День міста Ніжин, і ярмарки на Покрову, День Святого Миколая та інших. Тож розпочнемо.
В творчому доробку художника є портрети відомих письменників: Т.Г.Шевченка, М.В.Гоголя.


Велику увагу приділяє краєвидам рідних місць Чернігівщини, храмам і церквам: «Зимовий етюд», «Зимовий Ніжин», «Околиці Ніжина», «Дорога додому», «Рідні місця», «Храм у м.Ічня», «Вечірній пейзаж р.Остер».



 

 

Всім, хто цінує тишу природи: «Озеро на пагорбах», «Гори і озеро», «Левада».


 

Також є копії відомих картин: копія Венеції, копія мосту в Аргентеї (Клод Моне) та портрет Едуардо Ріофріо – одного з найкращих художників Еквадору ХХст.


 

А з сучасного: «Козак Мамай в сучасних умовах», «Берізка в стилі арт», «Тюльпан на 8 Березня», «Для справжніх чоловіків».





Бажаємо всім приємного перегляду. Нехай неперевершені краєвиди перенесуть Вас в зимову казку, у вересневий день і у вечірнє місто.  

  









Немає коментарів:

Дописати коментар