пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

«Калейдоскоп життя» та «Пазли нашого буття»
19 квітня відбулася перша презентація чудового проекту, упорядником – засновником якого є Міла Іванцова, «Пять зірок». «Терапевтичний» автор Міла Іванцова подарувала нам можливість зустрітися з тими, хто несе нам широку палітру художньої майстерності, яка зігріє за будь якої погоди, і насолодитися людяністю, добром, любов’ю, якими пронизані твори. 



Перед нами постали по-справжньому зірки нашої літератури: Євгенія Кононенко, Леся Воронина, Жанна Куява, Міла Іванцова, Тетяна Белімова. Маю право так говорити, адже працюючи в бібліотеці – живу бібліотечною справою. Книги моя стихія. І судячи ще по тому, як читають читачі нашої бібліотеки книги того чи іншого автора, можна сказати – це наша гордість на літературному полі. Зустріч пройшла в затишній атмосфері. Всі автори розповідали коротко про свою творчу справу, про цікаві епізоди із життя, яких не віднайдеш у вікіпедії.

  
 Першою виступала кори-фей української літератури Євгенія Кононенко. Вона коротко та змістовно розповіла про літературний шлях, який розпочала як поетеса та новелістка. Також повідала про оповіді, які увійшли до збірки, де реалії породжують до роздумів про людські надскладні стосунки до болю впізнаванні, адже це оповіді з 90-х та про 90-ті. З творчістю пані Лесі Ворониної я познайомилася прочитавши книгу «У пошуках ОГОПОГО», і от в живу вона постала саме такою, як я собі уявляла, яким має бути автор дитячих творів. Від теплого погляду якої стає приємно на душі. А Жанна Куява так захопилася розповіддю про свої оповідання. Які увійшли до збірки, що зразу видно – в роботу вкладено душу, і літературна енергія переповнює, і маємо надію на новий роман – бомбу від улюбленої авторки.
    

 Мені дуже сподобалось, що Тетяну Белімову прийшли підтримати самі рідні люди, а в очах її мами я помітила гордість, любов і хвилювання за доньку. Пані Тетяна зробила наголос на оповідання про Сербію та красиву і щемливу оповідь про закоханих на Парковому мосту у Києві. 

В нашій бібліотеці в наявності є декілька книг пані Міли Іванцової – Золотого автора України. Читання романів захоплює від самого початку і тримає в полоні життєвих реалій допоки не перегорнута остання сторінка. А тепер в нас (наших читачів) є можливість оцінити маленькі оповідки в чудовій серії, адже нажаль ми не маємо інших збірок оповідань автора.


 На зустріч також завітало подружжя – Валерій та Наталя Лапікури, яких представила пані Міла. Дуже багато теплих побажань було від сильної половини родини. 

  


На завершення – фото на згадку та автографи від улюблених авторів з найкращими побажаннями та приємного перепрочитання.

                             

  
   

 




До нових зустрічей !!!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар