вівторок, 26 вересня 2017 р.

Детективні лабіринти В’ячеслава Васильченка
 В рамках проекту «Українська сучасна література» в бібліотеці відбулася перша зустріч–знайомство користувачів з В’ячеславом Васильченком та його творчістю. Автор «філологічних детективів з елементами містики» розповів присутнім про себе, свій шлях в письменство, свою творчу кухню, участь в літературних конкурсах, одержання відзнак, премій в них, ознайомив коротко з сюжетом кожного роману, історію появи головного героя – професора Богдана Лисиці.







В’ячеслав Васильченко  презентував  свою нову  книжку «Жорстокі ігри  Вельзевула». «Детективи – це мій улюблений жанр, який несправедливо вважають несерйозним. Для мене такі книги – це гра, міська  казка зі щасливим кінцем», - зізнається  сам  письменник. Теми бесіди  гостя з читачами  вийшли далеко  за рамки літератури. На згадку про зустріч В’ячеслав  Васильченко  отримав  свій портрет  від одного з читачів  бібліотеки. Присутні  мали  змогу придбати нову книжку  гостя з його автографом.


Наша довідка про В’ячеслава  Васильченка. Автор шести детективних романів та оповідань, лауреат «Коронації слова» в 2012, 2013, 2014 роках. Володар премії Андрія Кокотюхи «Золотий Пістоль» за найкращий гостросюжетний детектив в 2015 році. Один з переможців конкурсу малої детективної прози «Це ж елементарно, сер…» у 2015 році. Володар гран-прі конкурсу малої детективної прози «Це елементарно, сер..2.0» у 2016.









Немає коментарів:

Дописати коментар