суботу, 15 жовтня 2016 р.

День Захисника України: їх серця зі сталі і дух з граніту




Їх серця зі сталі і дух з граніту
Their hearts of steel and the spirit of granite

День Захисника України – день мужності й геройства. І ми вклоняємося тим, хто нині обороняє нас від ворога і захищає всю нашу велику сім’ю – рідну, вільну Україну. Хоч зараз важко нам, і неспокійно у нашому домі, але ми віримо, знаємо, що наша велика дружня родина – український народ, здолає усі перешкоди.

Тому, за ініціативою нашої бібліотеки, напередодні цього дня між ветеранами ЗС України та учнями СШ №64 відбулася щира й відверта розмова. Бібліотека запросила на зустріч зі школярами учасників бойових дій на Сході нашої держави Курбангалієва Ігоря Фаритовича разом з його бойовими товаришами – Гришаковим Василем Васильовичем та Бойко Сергієм. Під час зустрічі гості відповідали на численні запитання присутніх. 



У своїх виступах ветерани згадували різні епізоди військових буднів, бойових дій, а також побратимів, з якими вони стали хорошими друзями на війні, але й вже у мирному житті не забувають один одного і продовжують спілкуватися. Добрим словом воїни подякували учням за їх малюнки,  які стали моральною підтримкою усім захисникам в тяжкий час, далеко від рідної домівки… Не забули і про волонтерів АТО, які теж не в останню чергу надавали допомогу багатьом військовим на Сході, у військовому шпиталі.  

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх загиблих під час воєнних дій.





Також під гітару пролунали пісні у виконанні Сергія Бойко, на які весь зал емоційно реагував та навіть підспівував йому. На завершенні зустрічі гості роздавали автографи, фотографувалися з учнями.






А на згадку ветерани отримали малюнки, сувеніри, власноруч зроблені школярами, та разом з дітьми передали добрі письмові побажання через батька колишньому учню школи Олегу Курбангалієву, який зараз знаходиться в лавах ЗС України в зоні АТО.

Малюнки учнів СШ №64 до Дня Захисника України 
та Дня Українського козацтва

 





Немає коментарів:

Дописати коментар