пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Добро і любов єднають серця


Добро і любов єднають серця.
Літературно – музичний вечір до Міжнародного дня людей похилого віку
Goodness and love unite hearts.
Literary – musical evening for the International day of elderly people

Для гостей солідного та поважного віку в бібліотеці був проведений невеличкий концерт до Міжнародного дня людей похилого віку. Його ми недаремно назвали «Добро і любов єднають серця». Так, саме добро, саме любов. Адже кожен із нас прийшов у цей світ з певною метою, для доброї справи, і з любов’ю у серці. Тож у нашій добрій справі нам також допомогли. 


Гарне свято зробили учениці музичної школи № 33 імені В.Пухальського – Вероніка Ломакіна та Анастасія Святненко, які співали сучасні українські пісні. У виконанні викладача школи Надії Миколаївни Яницької прозвучали пісні на слова М.Старицького «Ніч яка місячна» та М.Сингаївського «Чорнобривці». Ці ліричні й душевні композиції вона присвятила присутнім на заході жінкам – матерям.





Після молодих виконавців для гостей виступав фольклорно – пісенний гурт «Різнобарв’я» під керівництвом Шапошнікової Ніни Степанівни. Також його учасниці Неля Грицишніна і Тетяна Маслак зачитали вірші. На завершення концерту присутні та гурт співали разом добре відомі усім народні пісні.




Бібліотека щиро дякує директору музичної школи Любові Михайлівні Данченко, викладачу школи Надії Миколаївні Яницькій і, звісно, всім учасникам гурту «Різнобарв’я» за участь в концерті, за чудове виконання пісенних номерів і доставлене задоволення від чарівних голосів й прекрасного виступу. Велике спасибі усім за свято музики і співу!

Немає коментарів:

Дописати коментар