понеділок, 21 січня 2019 р.


 «Акварелі Криму»

Презентацією виставки  відомого кримського  художника Павла Чистіліна бібліотека відзначила День Автономної Республіки Крим.  
Унікальність творчості  майстра камерної  акварельної  мініатюри викликала жвавий інтерес наших користувачів та гостей. На заході були присутні  дочка та онук художника, які ділилися  своїми споминами про Павла Леонідовича. Для всіх присутніх  це було  знайомство - відкриття художника -  лірика: тонкого, емоційного, проникливого.  Такими ж епітетами можна  охарактеризувати і поетичну спадщину художника. Смак традиційного сімейного печива, яким пригощала Катерина Павлівна Чистіліна, додав  всім  присутнім  особливого  світлого, піднесеного настрою від   зустрічі  з високим мистецтвом.






 

 





1 коментар:

  1. Виставка зачаровує... Унікальні пейзажі, неповторний колорит, неймовірно затишні вулички, багато з яких залишилися такими хіба що в спогадах… Відчувається глибока любов митця до рідного Криму, до його відкритих і таємних куточків. Велика подяка організаторам і колективу бібліотеки за чудову нагоду помилуватися чарівною природою Криму в самобутній акварелі Павла Чистіліна.

    ВідповістиВидалити