вівторок, 30 травня 2023 р.

 

              Цікава зустріч після недоспаних ночей.

30 травня у СШ №69 відбулася презентація вкрай важливої книжки-комікса дитячої письменниці Олександри Шаповал «МИ СКОРО ПОВЕРНЕМОСЯ» зі школяриками молодшої школи. 

За сумісництвом, вона є дружиною художника Юрія Шаповала. У цій співпраці і з’явився комікс, який вчить дітей як швидко діяти у непередбачуваних ситуаціях і як, не травмуючи психіку дитини, розповідати про війну.

 За допомогою тексту та малюнків дітям в легкій і доступній формі доносяться надважливі правила поведінки під час військових дій. Учні виявили неабияку зацікавленість і жваво реагували і відповідали на питання авторки.

 Зважаючи на те, що кожної хвилини слід чекати жахливих сюрпризів від держави-агресора, книжка є вкрай важливою і корисною. Школярі отримали примірник коміксу у подарунок. А також пані Олександра запропонувала всім бажаючим розфарбувати розмальовки, де зображені головні герої розповіді.



Спільне фото на згадку про цікаву зустріч


 






   

2 коментарі:

  1. Дуже дякую за організацію такої душевної зустрічі з дітками! Рада була бачити щире зацікавлення в очах школярів та бажання довідатися більше про наш комікс! 💛💙

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо Вам! Це було приємне знайомство. Бажаємо творчого натхнення і здійснення всього задуманого. До нових зустрічей.

    ВідповістиВидалити