вівторок, 25 квітня 2017 р.

Яскраве свято книги
ХІІІ Київська міжнародна книжкова виставка – подія всеукраїнського масштабу, що об’єднала видавців, авторів, книголюбів… Видавництва представили  найкращі зразки  своєї продукції. Широко представлена художня, наукова, навчальна, історична, краєзнавча, дитяча література, літературні журнали, газети. В « Літературному салоні» можна поспілкуватися з відомими популярними письменниками сучасності та молодими початківцями на літературної ниві,  побувати на презентації книжкових новинок, літературної зустрічі, круглому столі, семінарі… Бібліотека побувала на виставці  з метою  знайомства з сучасними  авторами, ознайомлення з новинками літературних , газетних, журнальних видавництв. Для встановлення ділових контактів про співпрацю, презентації,творчі зустрічі в бібліотеці.








Метою книжкової виставки є утвердження в суспільстві престижу української книги, піднесення вітчизняної видавничої справи, налагодження співпраці між видавцями та книго розповсюджувачами, сприяння розвитку виставкової книжкової діяльності…


Знайомство з письменником Дробахою О.І.


Біля книг Киркевича В.Г. – екскурсовода, знавця Києва та української старовини, колекціонера, письменника, заслуженого діяча культури України. Знайомство з самим автором книг про Київ, видатних постатей історії та культури України.



Подарунок для бібліотеки від співзасновника  та координатора всеукраїнського молодіжного журналу  « Стіна» , Лауреата міжнародної премії  Yousmi  WebJoumalism  Awards –Н.  В. Костильової.

Знайомство з письменником Курковим А. Ю.



Немає коментарів:

Дописати коментар