понеділок, 2 квітня 2018 р.


Напередодні найвеличнішого свята року -  Великодня бібліотека запросила до себе учнів молодших класів СШ № 64 на відкриття оновленого дитячого куточка. Чудовий розпис «Дерево життя» подарувала нашим маленьким відвідувачам художник-дизайнер Горельцева  Ірина Олександрівна. 



Вона розповіла дітям про творчй задум, ідейний зміст роботи. Учні разом з автором роздивлялися  розпис, шукаючи народні традиційні символи, які зображені в яскравому колі  всесвіту життя.  Символом весни майстриня обрала великодню паску і писанки.  На творчому уроці, на який художниця запросила учнів,  вони  прикрашали   аплікацією  святкові яйця. Роботи вийшли  дуже  яскравими, казковими, фантастичними, тому що дітлахи дуже старанно і творчо поставилися до процесу створення святкового символу.











Р.S. Розпис  стіни дитячого куточка бібліотеки художницею Іриною  Горельцевою  привертає увагу всіх відвідувачів бібліотеки-дітей та дорослих. Всі у захваті від яскравих кольорів, від композиції, змісту, задуму  автора. Цей розпис можна уважно  роздивлятися  і знаходити  нові елементи, окремі образи, символи, цікаві  смислові зв’язки, поєднання   кольорів… Цей мистецькій твір «читається»  як цікава  захоплююча книга. Колектив бібліотеки  дякує щасливому випадку ,  що   подарував нам зустріч з такою чудовою людиною і талановитим  митцем.

Немає коментарів:

Дописати коментар