пʼятницю, 14 вересня 2018 р.


«Дитяча книга – справжнє  чаклунство»

Так вважає молодий популярний, найтаємничіший  дитячий письменник Олег Чаклун. Про секрети своєї «Чаклунської» книжкової кухні він розповів молодшим школярам СШ № 64, на зустріч з якими  його запросила бібліотека. Письменник  привернув увагу дітлахів до важливості книги і читання в житті кожної людини, особливо учнів як майбутніх громадян своєї країни.  Його цикл фентезійних оповідань звернений до підліткової й дорослої авдиторії. Автор вважає, що казка потрібна й дорослим не менше, ніж дітям.






 Олег Чаклун  показав і розповів про свої книжки, презентував  свою  нову науково-фантастичну «мультикові» серію і твори інших авторів видавництва «Фонтан казок». Спілкування гостя з аудиторією було дуже емоційним та веселим. Відтепер всі бажаючи можуть почитати книжки Олега Чаклуна, які він подарував в шкільну  бібліотеку.





В нашій бібліотеці Олег Чаклун ознайомився з фондом. Його зацікавив дитячій відділ, в якому впізнав книги, які сам читав у дитинстві. Привернув увагу письменника наш творчий проект «Сучасна українська література». Наприкінці зустрічі ми домовилися про подальшу співпрацю.







Немає коментарів:

Дописати коментар