понеділок, 8 квітня 2019 р.


«Подорож у часі»

Наша бібліотека продовжує відкривати та знайомити наших користувачів з новими талановитими людьми нашого району. Ми раді та горді тим, що Гриневич Володимир Арсентійович погодився та обрав для своєї творчої виставки нашу бібліотеку. 


Ця експозиція картин, за словами художника, є тільки часткою його великого творчого доробку за багато років. Автор розповів присутнім про себе, коли і чому почав малювати, про улюблені теми творчості. Своїми захопленнями вважає історію України, подорожі і, звісно, малювання. Володимир Арсентійович є членом спілки архітекторів України, за його проектами побудовано ряд об’єктів в різних місцях України, зараз він працює у сфері готельного бізнесу. З мольбертом у руках побував у Польщі, Естонії, Грузії, Литві, Угорщині, Китаї. Сам художник зізнався - з найбільшим задоволенням він мандрує Україною. Як спеціаліста його на сам перед приваблюють архітектурні об’єкти, різні історичні споруди. «Кожна моя робота – це мій настрій, мої відчуття, образ миттєвості, відображений на папері», - говорить Володимир Арсентійович.








1 коментар:

  1. Володимира знаю давно-разом працювали в "Укркурортпроекті". Добре знаю творчий доробок Гриневича-архітектора, а от його живопис побачив вперше. Виставка сподобалась: роботи різноманітні за географією, за манерою виконання. Відчутні творчі пошуки автора. Експозиція витримана тематично. Вітаю Волидимира з чудовою виставкою. Для мене це було приємне відкриття. Бажаю йому нових творчих успіхів і нових виставок.
    Сподобалась дружня домашня атмосфера , яку створили господарі затишної невеликої зали. Дякую колективу бібліотеки, який очолює Ірина Якуніна, за глибоке знання мистецтва і його популяризацію. Щиро бажаю нових твочих відкриттів!

    ВідповістиВидалити