пʼятницю, 5 жовтня 2018 р.


«Чисте сяйво доброти людської»

Годину неймовірного задоволення, позитиву, радості, гарного настрою, плескання в долоні, підспіву отримали присутні на концерті до Дня людини поважного віку, яку подарували їм учні музичної школи імені В.Пухальського під керівництвом викладачки Яницької Надії Миколаївни. 


 


Виступи дітей були дуже емоційні, яскраві, талановиті: лунали пісні різного жанру, на різних мовах. Молодшим учасникам було - 7 років, найстаршому - 16. 


Бібліотека та її користувачі висловлюють велику подяку адміністрації музичної школи і особисто Надії Миколаївні Яницькій, всім учасникам за чудову організацію та проведення концерту-вітання для мешканців нашого району.





Вітання переможців
Традиційно на цьому заході щорічно ми відзначаємо найактивніших користувачів. На жаль наші переможці не змогли за станом здоров'я прийти в бібліотеку. Ми вітали їх вдома “Подякою“ та квітами. Марина Тихонівна Бишенко не тільки регулярно відвідує бібліотеку і багато читає, вона активна учасниця наших заходів. Так, в цьому році вона вишила бісером ікону “Дмитро Салунський” в подарунок Дмитру Ружевичу, якому ми відправили книжки для його бібліотеки до Всеукраїнського дня бібліотек. Павло Григорович читає багато різножанрової літератури. Буває складно знайти  йому нову та цікаву літературу з фонду, тому задовольняємо його інтереси за допомогою системи МБА. Ще раз щиро поздоровляємо наших відданих користувачів, бажаємо їм здоров'я та невгасимого інтересу до читання.





Немає коментарів:

Дописати коментар