четвер, 24 вересня 2020 р.

 Долаємо мовні бар`єри.


 


Куточок польської мови у нашій бібліотеці з’явився за ініціативи Євгена Івановича Голибарда - журналіста, публіциста, перекладача, письменника, нашого партнера і друга, коли він подарував нам книжки з власної бібліотеки польською мовою. Євген Іванович був ініціатором організації курсів польської мови в бібліотеці, і кілька років сам проводив заняття. Слухачі курсів могли користуватися літературою і матеріалами «Куточка польської мови», який складається з розділів:

«Наука і суспільство», «Історія і географія», «Духовна література», «Культура і мистецтво», «Іван Павло ll», «Детективи», «Художня література»,  Фотоальбоми, газети «Dziennik Kijowski» і « Polska i Ukraina».







Всіх, хто вивчає польську мову, запрошуємо скористатися можливістю удосконалювати свої знання – читати, наприклад, Г.Сенкевича, С.Лема, А.Міцкевича мовою оригіналу.


 В нашій бібліотеці також є книжки авторства і в перекладі Євгена  Івановича Голибарда.   Нещодавно він подарував свої книжки всім бібліотекам Солом’янського району. Нам приємно, що книжки « Куточку польської мови» користуються попитом.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар