четвер, 11 лютого 2021 р.

 

Олена Рижко. Вічні теми.

Бібліотека організувала творчу зустріч–презентацію  Олени Рижко, письменниці, яка пише про підлітків і для підлітків, з учнями СШ № 64.  Українська поетеса, прозаїкиня, літературознавиця, кандидатка філологічних наук, доцентка, докторка наук із соціальних комунікацій, авторка поетичних і прозових творів, наукових досліджень, монографій і посібників, на початку зустрічі зауважила, що в умовах тривалого дистанційного спілкування зі своїми студентами, читачами (з «іконками» на екрані) їй дуже приємно нарешті бачити «живі»  очі  своїх співрозмовників.




 Письменниця розповіла учням як вона почала писати для підлітків і представила свої книжки – повісті,  які розповідають про їх життя, проблеми: «Дівчина з міста», «Мишоловка», «Король даркнету», «Знає тільки Мару». Був презентований  новий твір – «Ужалений зрадою». Історія про стосунки між людьми. Розповідь скоріше не про зраду, а про те, як знайти в собі сили вижити після зради, як повернути себе самому, як знову довіряти собі й людям…Олена Рижко подарувала нову книгу і листівку – ілюстрацію до неї в бібліотеку. Напис на листівці: «Іноді, все, що ми можемо зробити, - це бути поряд».



Письменниця наголосила, що її історії максимально правдиві, існують реальні прототипи героїв. Авторка розповіла учням, як можна  зв’язатися з нею, заповнивши спеціальну анкету – і стати дійовою особою нової повісті  Олени Рижко…


 




Немає коментарів:

Дописати коментар