четвер, 11 лютого 2021 р.

 

ЗУСТРіЧАЙМО РІК БИКА

Наша активна користувачка Віра Тимофіївна захоплюється в’язанням крючком .

Вона завжди приймала участь в творчих і благодійних акціях, які проводила бібліотека.



Напередодні нового року вона отримала  багато прохань на створення символу року – бичка. Всі  тваринки у майстрині дуже симпатичні, добрі, кожна має свій характер. Віра Тимофіївна зізнається, що вкладає в роботу свою душу, емоції, добру молитву, і дарує свої витвори з добрими побажаннями від усього серця. Майстриня використовує тільки нові матеріали, тому вироби чисті енергетично і фізично, такі яскраві і привабливі зовні.

Фото для онлайн-виставки надані авторкою.








Довідка.  В українській культурі  бик вважається символом космічних сил, терпіння, покори, самопожертви, багатства, працьовитої людини,  доброго господаря. В давнину на новий рік в хату заводили вола  і вірили, що рік принесе добробут і щастя родині.  Люди вірили, що воли – творіння Бога, тому вважаються благословенними (вони зігрівали своїм диханням  у яслах новонароджену  Богодитину). Персонажами українських колядок і щедрівок про створення світу є чотири воли, що "в золоті горіли".

Майстриня Віра Тимофіївна вітає всіх з новим роком, дарує свою творчість  і бажає  всім у рік бика  його сили, здоров’я, працездатності і наполегливості  у досягненні своїх цілій.

Немає коментарів:

Дописати коментар