неділю, 12 лютого 2023 р.

 

           Сила і наснага української пісні.

Сьогодні,12 лютого, в нашій бібліотеці творилося справжнє диво – зустріч з істинно  народною, справжньою, щирою і щемною творчістю Народного хору «Либідь». 


Всі його учасники й учасниці глибоко відчувають українську пісню, пропускають через власну душу і серце. Українські пісні, написані багато років тому і сучасні, у  виконанні хору набувають пекучої актуальності. Пісні про визвольну боротьбу наших воїнів всіх часів викликали сльози у присутніх.



 Хор має славну історію, у нього багато гастролей Україною і зарубіжними країнами. З 2014 року вони часті гості на передовій, а також виступають на Театральній і збирають гроші для ЗСУ. Сумні, сповнені зажури, або веселі, запальні – пісні виконані на високому професійному рівні, (так кажуть наші слухачі музиканти).  

Авторські вірші, дотепні гуморески – все це було подаровано сьогодні нам учасниками хору – де краса душі відображається і назовні. Вони воістину прекрасні. Велика подяка за подароване свято. Виступ так схвилював і надихнув присутніх, що абсолютно спонтанно вони виявили бажання долучитися до збору коштів на потреби ЗСУ.      

Немає коментарів:

Дописати коментар