середу, 9 серпня 2023 р.

      Вогнем і часом незнищенна сила.


«Книги – морська глибина.

Хто в них пірне аж до дна,

Той, хоч і труду мав досить,

Дивнії  перли виносить»

                                         І.Франко

Книга завжди плекала інтелектуальний потенціал кожної нації. Вона розкриває перед нами чарівний світ – краси і добра, пекучих роздумів, захоплюючих пригод і неймовірного відчуття причетності до нових досягнень  в різних галузях людського життя. Ті, хто на собі відчув магію книг стає свідком нового життя, відчуває нові горизонти свідомості і уяви. 

Книжковий світ відкриває перед читачем або щось принципово нове, або призабуте, але щемке і приємне минуле. Однозначно, це шанс на інтелектуальний розвиток, можливість відшукати себе в сучасному світі та не забути завітати у нашу бібліотеку. Завдяки читанню у вас можуть з’явитися нові друзі, які будуть розділяти ваші літературні смаки та життєві інтереси. Ви можете почитати книгу, про яку давно чули або мріяли. В нашій бібліотеці є книги на будь який найвибагливіший смак. Ми пропонуємо вашій увазі найпопулярніші серед наших читачів книжки. 


Вітаємо з Днем книголюбів всіх причетних до цього свята: письменників, поетів, видавців, працівників друкарень і книжкових магазинів та, безумовно, читачів і нас – бібліотекарів. 

Найпереконливішим свідченням важливості книги і читання, є велика кількість військової літератури, написаної безпосередньо в окопах. Коли в перерві між  атаками автори намагаються донести  потенційним читачам свої думки і відчуття. Це гірке, нестерпно болюче читання, яке просякнуте життєвою правдою війни. 

В цей День книги ми також з величезною шаною і подякою згадуємо загиблих письменників і поетів.


Немає коментарів:

Дописати коментар