середу, 2 серпня 2023 р.

 

           Нашого цвіту по всьому світу.

Війна внесла свої жорстокі правки у життя. Вона розірвала людські зв’язки, які складалися роками: хтось змушений був, тікаючи від війни, виїхати, а хтось боронить її зі зброєю в руках. Ми також відчуваємо часткову втрату своїх користувачів. 

Ми дружили з багатьма талановитими людьми з різних куточків України. Тому з великим задоволенням  повідомляємо вам про нашу давню знайому, творчі виставки якої багато хто з вас бачив в бібліотеці.

Це Анна Полякова. Вона студентка  Київської академії декоративно-прикладного мистецтва та дизайну ім. М. Бойчука. Після початку страшних подій в рідному Маріуполі, змушена була виїхати. Зараз перебуває за кордоном у Європі. По телефону розповіла, що знайомиться з природою, історичними та культурними пам'ятками нової країни.



Має можливість користуватися багатими фондами бібліотеки. Активно займається творчістю. Бере участь у благодійних ярмарках на підтримку ЗСУ. Виготовляє плакати, мотанки, листівки, приймала участь у міжнародному мистецькому конкурсі талантів «Відкрий світу свій талант!»  - Міжнародний конкурс талантів в Лондоні, Golden time talent.


 Перша участь Анни в міжнародному проекті принесла їй два перших місця в двох номінаціях (народний костюм і арт дизайн) і друге - за політичний  плакат.  Ми радіємо за Анну.

 Вона достойно представила свою країну, заявила   про свій талант   на весь світ. Сподіваємось, що конкурс допоможе їй і  надалі  розвивати свій унікальний талант  та отримувати  визнання своїх творчих досягнень.



Висловлюємо подяку Якуніній Ірині Михайлівні за надану інформацію.


Немає коментарів:

Дописати коментар