четвер, 16 травня 2019 р.


Нерозгаданий  геній Відродження.

В реабілітаційному центрі клініки ім.Павлова відбулася заключна бесіда циклу «Наперекір долі», присвячена видатним особистостям, які вписали неповторні сторінки в історію людства. 


Загальною метою всіх бесід було показати, що попри зовнішні і внутрішні обставини, людина є сама творцем власної долі. Мова йшла про титана епохи Відродження Леонардо да Вінчі. Все життя він присвятив пошуку нерозгаданих таємниць  буття, не боявся експериментувати і втілювати свої ідеї в повсякденні. Він і тепер залишився не до кінця розгаданим нащадками. До багатьох його ідей людство ще не доросло морально й ментально. Заходи важко назвати бесідами, бо в них активно  приймали участь всі учасники. Вони ділились своїми знаннями і враженнями, висловлювали власні міркування з приводу почутого. Придбаний досвід був корисний як для бібліотеки, так і для персоналу і відвідувачів центру.




1 коментар:

  1. Ирина Леонидовна, от имени Клиентов и коллег, благодарю Вас за то, что вы проводите такие интересные мероприятия! Они становятся очень популярны среди Клиентов нашего ЦЕНТРа медико-социальной реабилитации. А так же я хотела бы сказать, что они очень важны для наших Клиентов, так как помогают им осознать, что выдающиеся люди не только гении в какой-то своей отрасли, но еще и живые люди. И это это именно ваша заслуга и талант повествователя! Благодарим и ждем сентябрь для того что бы возобновить беседы!

    ВідповістиВидалити