четвер, 29 червня 2017 р.

Літній колорит від Міли Іванцової та Галини Ів.



Всі чекають на літо, на тепло, бо це пора відпусток і канікул. А сьогодні вже добігає перший місяць довгоочікуваного літечка. Теплою зустріччю ми проводжаємо перше півріччя роботи. Міла Іванцова, автор «найтерапевтичніших» романів та Галина Ів автор-початківець привнесли в нашу літературну вітальню масу позитиву. На декілька годин ми поринули у світ письменників. 








Це була бесіда-діалог, під час якої, читачі отримували змістовні відповіді на свої запитання. Авторки розповіли, як розпочався їх письменницький шлях, про громадську діяльність, про свої уподобання, про мандри. До речі, пані Галина, деякий час проживала в Японії і тому перші книги були написані про життя в цій країні. І саме цим мають приваблювати читачів, адже це книги-спостереження. «Чи знають про Україну в Японії?» «Так, добре знають, особливо після майдану!». І саме головне, що вони пишуть про нас, про людей, з якими перетинаються в повсякденному житті, на роботі, на вулиці.



Ми вважаємо, що невимушена розмова нікого не залишила з поганим настроєм, адже зустріч була по-справжньому теплою і затишною. А на згадку полички СучУкрЛіту поповнилися дуже цікавими новинками. Бажаємо авторам творчого натхнення у написані таких дуже важливих в наш нелегкий час терапевтичних творів. Порада від Міли Іванцової – коли поганий настрій – малюйте!!! 















На довгу пам'ять про зустріч. Нехай квітують квіти у саду і творчий запал не згасає!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар