четвер, 19 листопада 2020 р.

 

«Теплі спогади про майбутнє»

До Всесвітнього дня дитини бібліотека  підготувала цікаву виставку –спогад. Фігурки з глини – творіння учасників гуртка скульптури та кераміки в Палаці дітей та юнацтва Солом’янського району в складі зразкової студії образотворчого  мистецтва. Представлені твори періоду 1994 -2011 роки., коли, керівником гуртка була  відмінник освіти  Аделя Анатоліївна Горницька,  за фахом  вона – архітектор.






 Все життя Аделя Анатоліївна захоплюється різними видами творчості. З задоволенням передає свій талант і любов до прекрасного дітям. В її гуртку займалися діти з 6 рочків: від учнів до студентів. Після 5 років навчання учні отримували офіційний диплом Палацу. Багато з них обрали  професії дизайнера,  архітектора, кераміста. Але всі студійці пройшли школу високої духовності і творчості, навчилися бачити і цінити красу природи, мистецтва. На все життя, мабуть,  діти запам’ятали  враження від екскурсій Україною, які  давали не тільки  нові знання, творче натхнення, але і здоров’я і  радість спілкування.





Ми сподіваємося, що хто-небудь із дорослих впізнає свої роботи, покаже і розповість про ці роки свого дитинства  своїм дітям. Є у нас мрія, запросити маленьких дітей в бібліотеку на майстер – клас Аделі Анатоліївни, щоб вони відчули радість доторку до  теплої душі глини, фарб, проявили свої  творчі здібності і фантазію.

 Вітаємо всіх і дітей і батьків з Всесвітнім днем дитинства. Всім бажаємо здоров’я, миру і щастя!

 





Немає коментарів:

Дописати коментар