суботу, 25 квітня 2020 р.

Будь талановитим читачем!



Пристрасть «Бібліосмія» (книжка +запах) із грецької означає задоволення від запаху друкованих книжок – і ви не залежите від техніки, а можете взяти книжку паперову, гортати , торкатися сторінок, вдихати її аромат. Так про свою пристрасть до книжок і читання казала письменниця Олена Рижко на творчій зустрічі в бібліотеці. Під час спілкування з учнівською молоддю вона зауважила на важливості читання саме для них в епоху високих технологій. «Наше життя вже не є можливим поза мережами, поза помічниками-гаджетами.

Читання -- це джерело безперервного зростання!





Всесильний гугл – невичерпне джерело знань, інформації, яке дає відповіді на будь-яке ваше питання. Але він не може навчити любові, відчувати. Не може допомогти розібратися зі своїми почуттями, не може дати пораду з власного досвіду. З Гуглом не поговорити! А жива книга знову і знову дає можливість читачу приміряти на себе різні ролі, жити різним життям, в різні часи історії, різних країнах, насолоджуватися перевтіленнями, і робити те, на що б ви не зважилися у реальному житті». 


Книги – кращі керівники юності!

Так, гаджети дають нам змогу читати нон-стоп. Але не бути залежним від техніки – це класно! Візьми з собою книгу. Вона змінить твоє сприйняття світу і тебе самого. Краще про необхідність читання паперової книжки не сказати ніж експерт з підліткового читання письменниця Олена Рижко.

Книги – літературне дзеркало життя!


Немає коментарів:

Дописати коментар