понеділок, 8 червня 2020 р.


КАРАНТИН ТЕЖ МОЖЕ НАДИХАТИ

Художня творчість для багатьох людей – намагання полегшити та урізноманітнити домашню ізоляцію під час карантину. На наше прохання свої твори надіслали користувачі, які демонструють свій спосіб створення гарного духовного і фізичного настрою. Ми висловлюємо подяку за участь в нашій віртуальній виставці Тетяні Миколаївні – це її перші кроки -спроби у мистецтві: гілочка квітучої верби, яскраві літні квіти і етюд, написаний кавою.


Геннадій Івахненко подовжує займатися створенням картин за номерами, обираючи нові сюжети. Цього разу він демонструє нам міські і природні пейзажі, чудову лебедину любов, букет квітів.




Лариса Юріївна – майстриня-універсал. Вона пробує себе в різних техніках і працює з різними матеріалами. Часто використовує природні матеріали: сухі квіти, солому, ягоди. Ще вона шиє з клаптиків тканини різні речі корисні у побуті: фартухи, прихватки кухонні, м’які шкарпетки. Майстриня займається також керамікою, макраме…Її творчий доробок може скласти окрему виставку. Проблема в тому, що її твори важко зібрати - вони майже всі у друзів та знайомих. Бажаємо всім приємного настрою від перегляду виставки. Надихайтеся і творить самі!



1 коментар: